Vacatures / stage

Ook gegrepen door het ItaliŽ-virus en interesse in (multimediale/ internet) marketing en communicatie gespecialiseerd in Italia? Italia Promotion in ieder geval wel. Dit zie je terug in alle werkzaamheden en projecten.

Functieomschrijving stage Italia Promotion

Er is een beperkt aantal stagemogelijkheden voor studenten die decentraal, dus niet hier op kantoor, werkzaamheden kunnen en willen verrichten. Dit geldt voor vertaalopleidingen, ict-opleidingen en commercieel getinte opleidingen als NHTV, Hoge Hotelschool, Italiaanse taal en cultuur, Media Hogeschool.

Denk daarbij aan het opzetten of uitbouwen van ťťn of meerdere nieuwe projecten. Onderzoeken/projecten vari Žren van het doen van marktonderzoek tot het opzetten en uitvoeren van businessplannen, met een focus op een multimediamediale opzet. We kijken hier naar de kennis en opleiding van de stagiair en de toepasbaarheid voor Italia Promotion.

Als je zelfstandig kunt werken en het spannend vindt om een tastbare bijdrage te leveren aan Italia Promotion, de ItaliŽ Internet Group en de ItaliŽwinkels Retail Group, mail ons dan je gegevens met toelichting waarom jij de geschikte persoon bent voor een stageplek. Aantoonbare affiniteit met ItaliŽ en een goede beheersing van het Italiaans is een prť.

ItaliŽ promotiebureau

Het kantoor van het Italiaans Verkeersbureau ENIT in Amsterdam is sinds 2010 helaas definitief gesloten. Gelukkig zal ItaliŽ, ondanks het wegvallen van het verkeersbureau, toch actief gepromoot blijven worden. Dit is namelijk, sinds 1998, ook het werk van Italia Promotion.

Stage lopen?

Ook gegrepen door het Itali Ž-virus en interesse in (multimediale/ internet) marketing en communicatie gespecialiseerd in Italia? Misschien is een stage bij Italia Promotion dan iets voor jou! Lees meerÖ