Partners

Italia Promotion werkt samen met professionele partners om haar klanten zo optimaal mogelijk te bedienen en de kwaliteit te leveren die men van Italia Promotion verwacht.

NetBiz

NetBiz, gevestigd in Utrecht, ontwikkelt voor ondernemingen resultaatgerichte en kostenbewuste internetpresentaties. Alle aspecten van aanwezigheid op internet zijn bij NetBiz in vertrouwde handen: domeinnaamregistratie, webdesign, sitebouw, content management systemen (CMS), hosting, training en internetmarketing.

Italië Internet Group

Italië internet group is de marktleider in Nederland en België op het gebied van reisportalen en informatie portalen met betrekking tot Italië. Tot de Italië Internet Group horen de online portalen Italie.nl, Opvakantienaaritalie.nl, ItalieReisbureau.nl en Italyweb.net

Italië Winkels Retail Group

Italiëwinkels Retail Group heeft al sinds 2001 ervaring in de verkoop van producten via internet en via fysieke winkels. Als officiële dealer van onder andere de merken SMEG, Fratelli Onofri, Marcato, Illy, G3 Ferrari, Bialetti en vele anderen, is in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan.

Italiëwinkels geeft, naast het uitvoeren van haar eigen concepten, ook advies aan derden. Dit is met name gericht op het promoten en verkopen van producten, zowel online als in "echte" winkels.

De volgende winkels zijn aangesloten bij Italiëwinkels Retail Group: Italiewarenhuis.nl, ItaliePunt.nl, Italiaansekeukens.info.

Proaxxes

Proaxxes heeft jaren ervaring in het opzetten, uitbouwen en aansturen van distributie- en verkooporganisaties op de Italiaanse markt. Proaxxes kan daarnaast ondersteunen bij sales en marketing management. De ondersteuning kan bestaan uit het ter plekke coördineren en managen van het distributienetwerk of het identificeren, benaderen en selecteren van mogelijke partners.

Uiteraard altijd in nauwe samenspraak en samenwerking met de opdrachtgever. Proaxxes kan tevens functioneren als de lokale sales office en kan een overgang naar een directe sales approach vergemakkelijken met minimale investeringen.

Link2Italy International Marketing

Link2Italy International Marketing begeleidt uw onderneming stap voor stap bij uw commerciële activiteiten op de Italiaanse markt. Link2Italy heeft kantoren in Noord-Italië, Midden-Italië en Nederland. Het team is sinds jaren vertrouwd met het Italiaanse bedrijfsleven. De activiteiten zijn toegespitst op het actief bijstaan van ondernemers die een handelsrelatie met Italië willen opbouwen of verder uitbouwen.

Link2Italy garandeert de klanten een persoonlijke service op maat. De partners spreken Nederlands, Italiaans, Frans, Engels en Duits en zijn geïntegreerd in de Italiaanse zakencultuur. Door de tussenkomst van Link2Italy International Marketing komt u zonder extra inspanningen in contact met de juiste handelspartners en kunt u zich blijven concentreren op uw hoofdactiviteiten.

Italië promotiebureau

Het kantoor van het Italiaans Verkeersbureau ENIT in Amsterdam is sinds 2010 helaas definitief gesloten. Gelukkig zal Italië, ondanks het wegvallen van het verkeersbureau, toch actief gepromoot blijven worden. Dit is namelijk, sinds 1998, ook het werk van Italia Promotion.

Stage lopen?

Ook gegrepen door het Italië-virus en interesse in (multimediale/ internet) marketing en communicatie gespecialiseerd in Italia? Misschien is een stage bij Italia Promotion dan iets voor jou! Lees meer…